Quantcast
Συνάντηση Μητσοτάκη - τραπεζιτών την Πέμπτη με ευρεία συμμετοχή υπουργών - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Μητσοτάκη – τραπεζιτών την Πέμπτη με ευρεία συμμετοχή υπουργών

δημοσιεύτηκε:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση αύριο στις 13:30 με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), στην ατζένται της οποίας θα είναι και οι τραπεζικές χρεώσεις στις συναλλαγές.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΤ, Γιώργος Χαντζηνικολάου, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Bασίλης Ψάλτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εurobank, Φωκίων Καραβίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, Θεόδωρος Πανταλάκης και η γενική γραμματέας της ΕΕΤ, Χαρούλα Απαλαγάκη.

Aπό την πλευρά της κυβέρνησης στη συνάντηση θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Στην ατζέντα της συνάντησης υπάρχουν θέματα ρευστότητας της οικονομίας και των τραπεζών, καθώς και τα ζητήματα χρεώσεων στους πελάτες των τραπεζών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.