Quantcast
Κορονοϊός: Ποιοι ΚΑΔ θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη μείωση ενοικίου-Τι λέει το ΕΕΑ - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Ποιοι ΚΑΔ θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη μείωση ενοικίου-Τι λέει το ΕΕΑ

δημοσιεύτηκε:

Όλοι οι ΚΑΔ που έχουν πληγεί από τη κρίση του κορονοϊού θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη μείωση ενοικίου επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών . Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Η εξάπλωση του κορονοϊού που μοιραία έχει οδηγήσει στο να σταματήσουν σχεδόν όλες οι εμπορικές και παραγωγικές δραστηριότητες, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.
Ήδη πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα σχετικά με την κάλυψη των υποχρεώσεων τους. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν έστω και κάποια αυτές τις κρίσιμες ώρες, το Ε.Ε.Α. καλεί την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στη μείωση του ενοικίου όλους τους πληττόμενους ΚΑΔ ως ένα μέτρο στήριξης μέχρι να περάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού.
Για να υπάρχουν προοπτικές επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να βοηθηθούν από την Πολιτεία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Και η μείωση του ενοικίου αυτή τη δύσκολη περίοδο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη «ανάσα» για τη δύσκολη συνέχεια”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.