Quantcast
Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως σήμερα - enikonomia.gr
share

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Έως και σήμερα, Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενες μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν πληγεί από την κρίση του COVID-19 να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myBusinessSupport για τη χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού συνολικού ύψους 534 ευρώ.
Παράλληλα, επισημαίνεται πως, η αποζημίωση αυτή αφορά για αυτούς που ίσχυσαν ειδικά και έκτακτα μέτρα περί απαγόρευσης ή αναστολής λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους κατά τον Αύγουστο.
Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού είναι:
-οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι,
-οι ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων,
-οι κοινωνίες αστικού ή κληρονομικού δικαίου κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με εξαίρεση τις κοινωνίες κληρονόμων εταίρων ΕΠΕ,
-οι επιχειρήσεις με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ), εκτός των ανωνύμων εταιρειών, οι οποίες δεν απασχολούν εργαζόμενους ή απασχολούν έως και 20 εργαζόμενους.
Επίσης επισημαίνεται πως τα χρήματα της αποζημίωσης καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ της δικαιούχου επιχείρησης που δηλώνεται στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση του TAXISnet της ΑΑΔΕ. Η αιτούσα επιχείρηση ενημερώνεται ψηφιακά από την ΑΑΔΕ αναφορικά με την έγκριση ή απόρριψη της αίτησής της.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.