Quantcast
Πλάνο για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση - Τι είπε ο Γεωργιάδης - enikonomia.gr
share

Πλάνο για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση – Τι είπε ο Γεωργιάδης

δημοσιεύτηκε:

Πλάνο για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) που πραγματοποιήθηκε για την κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος.
Όπως είπε, η κυβέρνηση ετοιμάζει πλάνο το οποίο θα συζητήσει με τα επιμελητήρια και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς, για τα χρέη των επιχειρήσεων που προέκυψαν λόγω καραντίνας διότι «αυτό θα είναι το σοβαρό θέμα της επόμενης ημέρας». Επίσης τόνισε ότι, οι επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν από αύριο εξακολουθούν να θεωρούνται ως πληττόμενες και θα έχουν τα σχετικά ωφελήματα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση γιατί «αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κανονικό άνοιγμα της αγοράς».
«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται για όσο χρειαστεί, επεκτείνοντας μέτρα που ισχύουν και θεσπίζοντας νέες παρεμβάσεις όπου κριθεί αναγκαίο και εφικτό. Έτσι ώστε να κρατηθεί όρθια η πραγματική οικονομία και η απασχόληση. Και όλοι μαζί να πάρουμε ξανά το δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και της κοινωνικής ανάτασης», ανέφερε από την πλευρά ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.