Quantcast
Lockdown: Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο - enikonomia.gr
share

Lockdown: Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο

δημοσιεύτηκε:

Διαφορετικός θα είναι φέτος ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας, λόγω του lockdown που βρίσκεται σε ισχύ. Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου και αύριο Καθαρά Δευτέρα, 15 Μαρτίου, θα παραμείνουν ανοιχτά συγκεκριμένα καταστήματα προκειμένου οι καταναλωτές να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους για το Σαρακοστιανό τραπέζι. Συγκεκριμένα, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοιχτή η ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο, ενώ θα λειτουργήσουν τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ.

Ειδικά για τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, αυτά θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής στις 7 αλλά φέτος δεν θα κάνουν την παραδοσιακή “ολονυχτία” προς την Καθαρά Δευτέρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Θα λειτουργήσουν μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και θα ανοίξουν ξανά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις 7 το πρωί.
Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Υπενθυμίζεται ότι την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.