Quantcast
Κουλοχέρης: Τιμή και μεγάλη ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων μου - enikonomia.gr
share

Κουλοχέρης: Τιμή και μεγάλη ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων μου

δημοσιεύτηκε:

Σε δήλωσή του σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του ως γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής ο Νικόλαος Κουλοχέρης τόνισε ότι είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη.
Όπως επεσήμανε “είναι τιμή μου να υπηρετήσω μια κυβέρνηση” και “είναι ευθύνη μου να αντεπεξέλθω με επάρκεια στην επιλογή του Πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: “Η ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, αποτελεί τιμή για εμένα και μεγάλη ευθύνη.
Είναι τιμή μου να υπηρετήσω μια Κυβέρνηση, η οποία στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα, την κοινωνία και τους πολίτες της, να υλοποιήσει διαρθρωτικές αλλαγές και να μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
Είναι ευθύνη μου να αντεπεξέλθω με επάρκεια, όπως μέχρι σήμερα πράττει η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, στην επιλογή του Πρωθυπουργού, να μου εμπιστευθεί τη θέση του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής.
Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, με μετριοπάθεια, ευθύνη και σοβαρότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με όρισαν”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.