Quantcast
Debate Γεωργιάδη – Χαρίτση για την ανάπτυξη - enikonomia.gr
share

Debate Γεωργιάδη – Χαρίτση για την ανάπτυξη

δημοσιεύτηκε:

Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Χαρίτσης διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σε debate για την ανάπτυξη.

«Ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει η οικονομία να μην κλείσει και να λάβουμε κάθε άλλου είδους μέτρο που θα χρειαστεί για να προκαλέσουμε ανάσχεση της πανδημίας, πλην αυτού», υποστηρίζει στη Realnews ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τη μάχη που δίνει η κυβέρνηση με τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Στους Γ. ΣΙΑΔΗΜΑ & Φ. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟ

Μάλιστα, στο ερώτημα αν πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει εκ νέου επιχειρήσεις και εργαζομένους στην περίπτωση που υπάρξουν νέοι περιορισμοί, τονίζει πως «δεν είναι η ώρα να μιλάμε για μέτρα στήριξης».

Σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι «στα μέτρα των αντοχών μας, η κυβέρνηση έδειξε και εδώ πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και, ναι, όπως σε κάθε κρίση μέχρι σήμερα, θα είμαστε από πάνω και δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Άρα, μην ανησυχείτε. Εάν η κρίση συνεχιστεί, θα είμαστε εδώ».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στη Realnews

Χαρίτσης: Αν πάμε ανοχύρωτοι στο 5ο κύμα, μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες

«Αν πάμε ανοχύρωτοι στο πέμπτο κύμα, μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες», δηλώνει στη Realnews ο Αλέξης Χαρίτσης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είναι «εθισμένη στην εικονική πραγματικότητα που έχει πλάσει», ενώ «όλος ο πλανήτης συζητά το πέμπτο κύμα και λαμβάνει μέτρα».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «εξαιρετικά επικίνδυνο» το γεγονός πως «ο Προϋπολογισμός στηρίχθηκε σε δύο υποθέσεις: ότι οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και της ακρίβειας δεν θα μας επηρεάσουν το 2022», εξηγώντας ότι το αίτημα εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνεται «τη στιγμή που η χώρα οδεύει σε σύγκρουση» με τα εν λόγω «δύο παγόβουνα».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στη Realnews

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.