Quantcast
Από Δευτέρα οι αιτήσεις για την επιδότηση 12.700 πρώην ανέργων και ελεύθερων επαγγελματιών - enikonomia.gr
share

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για την επιδότηση 12.700 πρώην ανέργων και ελεύθερων επαγγελματιών

δημοσιεύτηκε:

Ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη δράση «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης», με την οποία πέφτει η αυλαία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-13.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ την αίτηση υπαγωγής τους στο πρόγραμμα από:

– Τη Δευτέρα 23/11 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

– Την Τρίτη 8/12 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα στοχεύει στη στήριξη 12.700 εργαζόμενων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται:

 (α) Σε νέους ελεύθερους επαγγελματίες, πρώην ανέργους, που έκαναν έναρξη επαγγέλματος από την 1/1/2014 και

 (β) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή συνεταιρισμούς που πραγματοποίησαν καθαρή αύξηση των θέσεων εργασίας τους, μετά την 1/1/2015, προσλαμβάνοντας έναν ή περισσότερους ανέργους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.