Quantcast
Χρήσιμη συζήτηση Δρίτσα – ΟΜΥΛΕ για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά - enikonomia.gr
share

Χρήσιμη συζήτηση Δρίτσα – ΟΜΥΛΕ για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά

δημοσιεύτηκε:

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά συζήτησαν στη σημερινή συνάντησή τους ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Θοδωρής Δρίτσας, και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), της Ενωσης Λιμενεργατών του ΟΛΠ και των πρωτοβάθμιων σωματείων των εργαζομένων του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι επίκειται η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για τον ΟΛΠ από τους τρεις υποψήφιους επενδυτές τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο υπουργός δήλωσε ότι: «Ήταν χρήσιμη. Από τη μεριά μου εκ μέρους του υπουργείου και της κυβέρνησης έδωσα τα δεδομένα που βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψει της διαγωνιστικής διαδικασίας, αλλά και για το επόμενο διάστημα μετά από αυτή».

Επίσης, ο κ. Δρίτσας ενημέρωσε τους εργαζόμενους στο λιμάνι τόσο για το θέμα υπογραφής του προεδρικού διατάγματος για τη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένος, όσο και για την προωθούμενη νομοθέτηση και συγκρότηση της δημόσιας αρχής λιμένος, τη διαδικασία ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και για τις εν εξελίξει διαβουλεύσεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.