Quantcast
Νέα ΚΥΑ για άλλες 585 προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία - enikonomia.gr
share

Νέα ΚΥΑ για άλλες 585 προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία

δημοσιεύτηκε:

Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) θα αναρτήσουν την προκήρυξη για 585 θέσεις επικουρικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει από τις ΥΠΕ με τον έλεγχο του ΑΣΕΠ, όπως προβλέπει και η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφηκε σήμερα από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Οι θέσεις αφορούν όλες τις ειδικότητες, πλην γιατρών (νοσηλευτές, τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, ακτινολόγοι, φυσιοθεραπευτές, μαίες, τραυματιοφορείς, διοικητικό προσωπικό κ.ά).

Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι με τις προσλήψεις του επικουρικού προσωπικού να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, παράλληλα με τους διορισμούς των 985 μόνιμων εργαζόμενων που βρίσκονται σε εξέλιξη (προκήρυξη 4Κ και 5Κ), αλλά και με τη δεύτερη δέσμη προσλήψεων που θα υλοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα για την κάλυψη 2.440 θέσεων σε μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.