Quantcast
Τσακαλώτος: Το φθινόπωρο η σύμβαση για το Ελληνικό - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος: Το φθινόπωρο η σύμβαση για το Ελληνικό

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας επικαιροποίησης της σχετικής σύμβασης για το Ελληνικό, οι λεπτομέρειες της οποίας βρίσκονται ακόμα σε επεξεργασία. Αυτό διεμήνυσε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

 «Έχω μία ανησυχία ως οικονομολόγος για τα χρονοδιαγράμματα. Ξέρετε λένε ότι ένας οικονομολόγος είναι κάποιος που θα σου πει αύριο γιατί αυτό που σου έλεγε χθες δεν έγινε σήμερα», του απάντησε ο κ. Τσακαλώτος και εκτίμησε ότι «θα έχουν τελειώσει έως το φθινόπωρο οι συζητήσεις με τον επενδυτή».

Ο κ. Τσακαλώτος εξήγησε πως το Δημόσιο έχει θέσει διάφορα προαπαιτούμενα προς ικανοποίηση με σκοπό να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσει το project. «Έχουμε κάνει αρκετές ενέργειες για να μην έχετε άγχος με το θέμα», είπε ο υπουργός Οικονομικών. «Δεν έχω άγχος, η κυβέρνηση πρέπει να έχει άγχος για να προχωρήσει η επένδυση», αντέδρασε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.