Quantcast
Επέκταση του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο" μέχρι τον Ιούνιο - enikonomia.gr
share

Επέκταση του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο” μέχρι τον Ιούνιο

δημοσιεύτηκε:

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται η επέκταση του πιλοτικού προγράμματος  «Δεκατανιανό στο Σχολείο” Η Α΄φάση υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» απέδειξε στην πράξη την αναγκαιότητα του προγράμματος αφενός και την αρμονική συνεργασία ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ως προϋπόθεση ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς την καθολική και  συγκινητική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας θα υπήρχε αδυναμία ως προς την υλοποίησή  του.

Στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, προχωρούμε στη Β΄φάση υλοποίησης του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2016.

Το παραπάνω Πιλοτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε 66 Δημοτικά Σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά Νηπιαγωγεία και αφορά το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, δηλαδή 11.500.

Το Πιλοτικό Πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» υλοποιείται με την ευγενική προσφορά των εταιριών «Γρηγόρης Μικρογεύματα», «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.Ε.», «ΔΕΛΤΑ», «ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ», «3Ε», «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ», που με κοινωνική ευαισθησία ανέλαβαν και συμβάλλουν με άριστο τρόπο στην υλοποίησή του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.