Quantcast
Νέο στέλεχος στην κοινοπραξία του αγωγού TAP - enikonomia.gr
share

Νέο στέλεχος στην κοινοπραξία του αγωγού TAP

δημοσιεύτηκε:

H Ulrike Andres, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος της Transalpine Pipeline ανέλαβε διευθύντρια Εμπορικών & Εξωτερικών Υποθέσεων της Κοινοπραξίας κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Η Transalpine Pipeline Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς αργού πετρελαίου στην Ευρώπη, καθώς ο αγωγός της συνδέει την Τεργέστη με 8 κεντρικά ευρωπαϊκά διυλιστήρια.

Η Ulrike Andres έχει υπηρετήσει σε σειρά υψηλά ιστάμενων διοικητικών θέσεων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (European LPG Association) από το 2009 έως το 2011.

Ο διευθύνων σύμβουλος του TAP, Ian Bradshaw, δήλωσε σχετικά σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Είμαι ευτυχής που υποδέχομαι την Ulrike στην ομάδα του TAP. Η Ulrike φέρει μαζί της εις βάθος γνώσεις για την ευρωπαϊκή βιομηχανία ενέργειας, καθώς και πολύτιμη επιχειρηματική εμπειρία σε ό,τι αφορά τους αγωγούς μεταφοράς ενέργειας. Αποστολή της θα είναι να ηγείται των τμημάτων Εμπορικών Εξωτερικών Υποθέσεων, όσο προχωράμε διαμέσου της διαδικασίας κατασκευής προς την έναρξη λειτουργίας του έργου».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.