Quantcast
Πάνω από 150 ευρωπαϊκές εταιρείες στην 11η έκθεση συνεργασίας ΕΕ – Κίνας - enikonomia.gr
share

Πάνω από 150 ευρωπαϊκές εταιρείες στην 11η έκθεση συνεργασίας ΕΕ – Κίνας

δημοσιεύτηκε:

Αντιπρόσωποι περισσότερων από 150 ευρωπαϊκές εταιρείες θα συγκεντρωθούν τον επόμενο μήνα στην κινεζική επαρχία Σιτσουάν για την 11η έκθεση επιχειρηματικής και τεχνολογικής συνεργασίας ΕΕ – Κίνας.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στην πόλη Τσενγκντού, θα διοργανωθούν 800 συναντήσεις μεταξύ κινεζικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων Οι εταιρείες θα εστιάσουν σε συμφωνίες σε τομείς, όπως της νέας ενέργειας, της βιοϊατρικής, της κατασκευής μηχανών, της αεροπορίας και της καινοτομίας.

Θα υπάρξουν φόρουμ για την ανάπτυξη της συνεργασίας ΕΕ – Κίνας στην πράσινη οικονομία και την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, για να προωθηθεί το εμπόριο και οι επιστημονικές ανταλλαγές και η συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της ΕΕ.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν, επίσης, περισσότεροι από 200 αξιωματούχοι κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών. Στις προηγούμενες 10 εκθέσεις είχαν συμμετάσχει συνολικά πάνω από 2.650 ευρωπαϊκές εταιρείες και περισσότερες από 4.800 κινεζικές επιχειρήσεις, ενώ είχαν επιτευχθεί 1.659 συμφωνίες συνεργασίας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.