Quantcast
Ο Πενς αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία του επιτελείου Τραμπ με τη Ρωσία - enikonomia.gr
share

Ο Πενς αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία του επιτελείου Τραμπ με τη Ρωσία

δημοσιεύτηκε:

Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς αρνήθηκε με έμφαση οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ του προεκλογικού επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας, σύμφωνα με το CNN.

Σε ερώτηση του Κρις Ουάλας από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News σχετικά με επαφές μεταξύ του Τραμπ ή της ομάδας του με το Κρεμλίνο, ο πρώην κυβερνήτης της Ιντιάνα αρνήθηκε ότι υπήρξε οποιαδήποτε επαφή αποδίδοντας χαρακτήρα αντιπερισπασμού στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το θέμα αυτό.

“Κατηγορηματικά όχι. Γιατί να υπάρχει κάποια επικοινωνία από την προεκλογική εκστρατεία; Πρόκειται για αντιπερισπασμό. Όλο αυτό, είναι μέρος του αφηγήματος με στόχο την απονομιμοποίηση της εκλογής και την αμφισβήτηση της νομιμότητας της προεδρίας του Τραμπ,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πενς στον Ουάλας.

Σε νέα ερώτηση στην εκπομπή “Face the Nation” του CBS από τον Τζον Ντίκερσον, ο Πενς ήταν και πάλι κατηγορηματικός τονίζοντας ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ στη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία την προηγούμενη Τετάρτη είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τη διεξαγωγή ερευνών από την υπηρεσία του για πιθανές διασυνδέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας, σχολιάζει το CNN.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.