Quantcast
Volvo: Η Κίνα βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης - enikonomia.gr
share

Volvo: Η Κίνα βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης

δημοσιεύτηκε:

Η Κίνα είναι εντός τροχιάς για περισσότερο ισορροπημένη και διατηρήσιμη ανάπτυξη παρά την οικονομική επιβράδυνση, σύμφωνα με τον επικεφαλής της σουηδικής εταιρίας Volvo Group.

«Είμαι αισιόδοξος για την κινεζική οικονομία, ιδιαίτερα από μακροπρόθεσμη προοπτική. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες οικονομικές επιπτώσεις καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης θα μειωθεί βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα μπορούμε να καταστήσουμε την κοινωνία περισσότερο ανθεκτική, βιώσιμη και ανοικτή σε όλους», δήλωσε ο Μάρτιν Λούντστεντ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Volvo στο Xinhua στο περιθώριο του Κινεζικού Αναπτυξιακού Φόρουμ 2017 (CDF).

«Η Κίνα βιώνει ένα μετασχηματισμό, που είναι απαραίτητος καθώς δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει στην παλιά πορεία. Αλλά αν σκεφθεί κανείς την ιστορία και την κληρονομιά της Κίνας μακροπρόθεσμα, ο κόσμος δεν θα θυμάται τη χρονιά του 2016 αλλά θα θυμάται τις τολμηρές ενέργειες της Κίνας για να οικοδομήσει την κοινωνία του μέλλοντος», δήλωσε.

Ο Λούντστεντ δήλωσε ότι η Κίνα κινείται στη σωστή κατεύθυνση με πολλές καινοτομίες στον τομέα των μεταφορών, όχι μόνο από τεχνικής άποψης, όπως η πρωτοβουλία «Μια ζώνη, ένας δρόμος» που στόχο έχει να συνδέσει διαφορετικές ηπείρους για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο όμιλος Volvo δραστηριοποιείται στην Κίνα εδώ και 25 χρόνια και η Κίνα έχει γίνει η δεύτερη βασική της αγορά μετά τη Σουηδία, που είναι η παγκόσμια έδρα της εταιρίας.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.