Quantcast
Ηγέτιδα της αντίστασης η Μελάνια Τραμπ; - enikonomia.gr
share

Ηγέτιδα της αντίστασης η Μελάνια Τραμπ;

δημοσιεύτηκε:

Ο Τζέρεμι Σκοτ έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, από την Ριάνα και την Μπιγιονσέ έως την Κέιτ Πέρι και τη Lady Gaga, αλλά είναι περισσότερο επιφυλακτικός στην προοπτική να σχεδιάσει ρούχα για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Στη βιομηχανία της μόδας δημιουργήθηκε αντιπαράθεση, όσον αφορά τη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόλαντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ. Κάποιοι σχεδιαστές (Μαρκ Τζέικομπς, Τομ Φορντ και Sophie Theallet) αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί της ως στάση διαμαρτυρίας εναντίον του συζύγου της, αλλά άλλοι (Dolce & Gabbana και Ραλφ Λόρεν) ήταν πιο διαλλακτικοί.

Για τον δημιουργό του οίκου Moschino και ιδρυτή του ομώνυμου brand, Τζέρεμι Σκοτ είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Αρνείται να κρίνει κάποια που δεν έχει αποσαφηνίσει δημόσια την πολιτική της θέση.

«Είναι μια ασυνήθιστα σιωπηλή φιγούρα» είπε ο Σκοτ σε συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση του Harper’s Bazaar. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι ότι σχεδιάζω ρούχα που είναι κατάλληλα για εκείνη, είναι δύσκολο να μάθεις ποια είναι η τοποθέτησή της. Είναι σύμμαχος των ομοφυλόφιλων; Δεν ξέρω. Πρέπει να σηκωθεί και να πει κάτι, επειδή, όχι από επιλογή, θα καταλήξει να ευθυγραμμιστεί με τον ίδιο (Τραμπ)», επισήμανε.

Ο σχεδιαστής λέει ότι καταλαβαίνει για ποιο λόγο πολλοί σχεδιαστές θα προτιμούσαν να αποφύγουν να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Κατά την άποψή του το να συμφωνήσει κάποιος με το πρώην μοντέλο, νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ σημαίνει ότι συνεργάζεται με τον πρόεδρο. «Αλλά, είναι αντιφατική προσωπικότητα» είπε.

«Είναι ένας ώριμος νταής, που ασκεί εκφοβισμό στον υπέροχο δήμαρχό σας έως τον πρώην πρόεδρό μας. Είναι ένας δύσκολος διαχωρισμός. Δεν θέλω να την υποτιμήσω, γιατί ποιος ξέρει θα μπορούσε να είναι η ηγέτης της αντίστασης. Εκείνο το χειροκρότημα ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ίσως θα γίνει σαν την ιστορία του Δούρειου Ίππου» υπογράμμισε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, διευθυντής δημιουργικού του Moschino.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.