Quantcast
Πόσα ξόδεψαν τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» για καφέ στο Central Perk; - enikonomia.gr
share

Πόσα ξόδεψαν τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» για καφέ στο Central Perk;

δημοσιεύτηκε:

Κάθε πιστός τηλεθεατής της αμερικανικής σειράς «Τα Φιλαράκια» γνωρίζει πως η κατεφέρια «Central Perk» είχε γίνει το δεύτερο σπίτι των ηρώων. Η Φοίβη, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ συγκεντρώνοταν με κάθε αφορμή, ακόμη και αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, για να απολαύσουν τον καφέ τους στο αγαπημένο τους στέκι. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα χρήματα δαπάνησαν οι ήρωες για τους καφέδες τους, κατά τη διάρκεια των δέκα σεζόν που διήρκησε η σειρά;

Όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για μία μικρή περιουσία! Ένας φανατικός θαυμαστής της σειράς παρακολούθησε ξανά και ξανά όλα τα επεισόδια της σειράς και μέτρησε πως οι ήρωες απόλαυσαν συνολικά 1.154 κούπες καφέ. Τους περισσότερους καφέδες του ήπιε η Φοίβη, η οποία απόλαυσε 227 κούπες καφέ. Δεύτερος έρχεται ο Τσάντλερ με 212 κούπες καφέ και ακολουθούν η Μόνικα με 198 κούπες, ο Τζόι με 191, ο Ρος με 188 και η Ρέιτσελ με 138 κούπες καφέ.

Στο πέμπτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς, έρχεται στη Μόνικα ένας λογαριασμός 4,12 δολαρίων για έναν καφέ και ένα κεκάκι. Υπολογίζοντας πως μία κούπα καφέ στο Central Perk κόστιζε περίπου 1,50 δολάρια και πως το φιλοδώρημα του Γκάνθερ ανερχόταν στο 20%, το συνολικό κόστος για τους καφέδες που ήπιαν οι ήρωες στις δέκα σεζόν ανέρχεαι στα 2.077,20 δολάρια. Φαίνεται πως η αγάπη της Φοίβη στον καφέ της κόστισε 408,10 δολάρια!

Σε σημερινούς όρους, η παρέα θα ξόδευε συνολικά 3.340,23 δολάρια για καφέ στο Central Perk.

Πηγή: Money Magazine


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.