Quantcast
Οι ΗΠΑ "βάζουν χέρι" στη βασιλική περιουσία της Ελισάβετ - Τι ρόλο παίζει η Μέγκαν Μαρκλ; - enikonomia.gr
share

Οι ΗΠΑ “βάζουν χέρι” στη βασιλική περιουσία της Ελισάβετ – Τι ρόλο παίζει η Μέγκαν Μαρκλ;

δημοσιεύτηκε:

Διατηρεί την αμερικανική υπηκοότητά της η Δούκισσα της Σάσεξ καισύζυγος του πρίγκιπα Χάρι,Μέγκαν Μαρκλ, οπότε έχει ακόμη φορολογικές υποχρεώσεις προς τις ΗΠΑ.

Έτσι, οι αρμόδιες αμερικανικές Αρχές έχουν το δικαίωμα να τη φορολογήσουν ανάλογα με τα έξοδα και τα εισοδήματά της τα οποία ωστόσο είναι κοινά με του συζύγου της. Κατ’ επέκτασιν λοιπόν οι ΗΠΑ “απλώνουν” το χέρι τους στη βασιλική περιουσίακαι ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό στην αμερικανική φορολογική Αρχή για χάρη της συζύγου του.

Μάλιστα, η Μέγκαν θα φορολογηθεί διπλά, τόσο για τη δική της περιουσία, αξίας συνολικά 5 εκατ. δολαρίων όσο και για τις 300.000 λίρες ετήσιο εισόδημα του πρίγκιπα Χάρι, για το οποίο ωστόσο ο Βρετανός γαλαζοαίματος πληρώνει εφορία και στη χώρα του.

Η έρευνα των αμερικανικών Αρχών, ώστε να οριστεί το φορολογητέο ποσό, θα επεκταθεί ακόμη και στο εισόδημα της βασίλισσας αλλά και του πρίγκιπα Κάρολου καθώς και οι δύο χρηματοδοτούν τον Χάρι και τη Μέγκαν, σύμφωνα με τη Sunday Express, η οποία αναφέρει ότι οι γαλαζοαίματοι αναμένεται να προσλάβουν ειδική ομάδα συμβούλων στις ΗΠΑ ώστε να χειριστούν το ζήτημα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.