Quantcast
Ο Τραμο κατηγορεί τους Δημοκρατικούς για το shutdown - enikonomia.gr
share

Ο Τραμο κατηγορεί τους Δημοκρατικούς για το shutdown

δημοσιεύτηκε:

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από ακριβώς δύο χρόνια στο Λευκό Οίκο, εξαπέλυσε σήμερα δριμύ κατηγορώ εναντίον της επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, η οποία απέρριψε μία ημέρα πριν την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ για έναν συμβιβασμό, με στόχο τη χρηματοδότηση του αντιμεταναστευτικού τείχους στα σύνορα.

«Η Νάνσι Πελόζι συμπεριφέρεται με τόσο παράλογο τρόπο κι έχει παρεκκλίνει σε τέτοιο βαθμό προς τα αριστερά που είναι επίσημα πλέον μια ριζοσπαστική Δημοκρατική. Είναι τόσο κοκαλωμένη από τον φόβο που της προκαλούν οι αριστεριστές στο κόμμα της που έχει χάσει κάθε έλεγχο» έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικανός επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο οποίος ολοκλήρωσε το μήνυμά του ζητώντας «παρεμπιπτόντως» από τη Νάνσι Πελόζι, που εκλέγεται στο Σαν Φρανσίσκο, να καθαρίσει τους «αηδιαστικούς» δρόμους της πόλης της.

Σε μια σειρά από tweets, όπως άλλωστε το συνηθίζει, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι απέρριψαν από καθαρά εκλογικό συμφέρον την πρότασή του, που στόχευε στο να τερματίσει το shutdown, την αναστολή χρηματοδότησης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, που ξεκίνησε την 22α Δεκεμβρίου.

«Δεν βλέπουν την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά, το μόνο που βλέπουν είναι οι προεδρικές εκλογές του 2020, τις οποίες δεν θα κερδίσουν» υποστήριξε ο ένοικος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις ομάδες των μεταναστών από την Κεντρική Αμερική, που προσπαθούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, βρίσκονται πολλοί εγκληματίες, που μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.