Quantcast
Μαδούρο: Είμαστε σε πλήρη μάχη για να αφοπλίσουμε όλους τους πραξικοπηματίες - enikonomia.gr
share

Μαδούρο: Είμαστε σε πλήρη μάχη για να αφοπλίσουμε όλους τους πραξικοπηματίες

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τον στρατό να «αγωνιστεί εναντίον όλων των πραξικοπηματιών» σε ομιλία που έκανε σήμερα, την επομένη σημαντικών διαδηλώσεων εναντίον του.

«Ναι, είμαστε σε πλήρη μάχη, το ηθικό πρέπει να είναι στον ανώτατο βαθμό σε αυτή τη μάχη για να αφοπλίσουμε όλους τους προδότες, όλους τους πραξικοπηματίες», είπε ο Νικολάς Μαδούρο ενώπιον χιλιάδων στρατιωτών νωρίς το πρωί (τοπική ώρα).

Χθες Τετάρτη, ο αρχηγός του κράτους είχε δηλώσει πως «δεν θα διστάσει» να τιμωρήσει τους «προδότες», όπως τους αποκάλεσε, που ευθύνονται για την αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικής εξέγερσης στην οποία είχε καλέσει το πρωί της Τρίτης ο Χουάν Γκουαϊδό. Τότε, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε δηλώσει ότι διέθετε την υποστήριξη στρατιωτών οι οποίοι είχαν στασιάσει.

«Πίστη πάντοτε, προδοσία ποτέ!», είπε ακόμη ο αρχηγός του κράτους στους στρατιώτες στην ομιλία του σήμερα, επαναλαμβάνοντας ένα σύνθημα που ακούγεται σε όλες τις συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις της κυβέρνησης.

«Κανείς δεν μπορεί να φοβάται. Είναι η ώρα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην ειρήνη», είπε ακόμη ο Νικολάς Μαδούρο, που διεκδικεί την πολιτική κληρονομιά του αποθανόντος προέδρου Ούγο Τσάβες (1999-2013).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.