Quantcast
Ερντογάν: Το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσει να ενημερώνει για τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων - enikonomia.gr
share

Ερντογάν: Το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσει να ενημερώνει για τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε με τον εντονότερο τρόπο την επίθεση εναντίον των γραφείων του Anadolu στη Γάζα, ενώ τηλεφώνησε και στον γενικό διευθυντή του πρακτορείου, Σενόλ Καζαντζί.

“Η Τουρκία και το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τον κόσμο για την ισραηλινή τρομοκρατία και τις ωμότητες στη Γάζα και άλλες περιοχές της Παλαιστίνης παρά τις επιθέσεις αυτές” ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Καζαντζί τόνισε ότι το πρακτορείο θα συνεχίσει να ενημερώνει για τον δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και την επιθετικότητα του Ισραήλ. “Αναμένουμε μια ειλικρινή ανταπόκριση από τους διεθνείς οργανισμούς που προτιμούν να τηρούν σιωπή όταν οι επιθέσεις προέρχονται από το Ισραήλ”, πρόσθεσε.

Οι υπουργοί Τεχνολογίας και Βιομηχανίας Μουσταφά Βαράνκ, Εμπορίου Ρουχσάρ Πεκτζάν και ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Νουμάν Κουρτουλούς τηλεφώνησαν επίσης στον Καζαντζί και του ευχήθηκαν να ανακάμψει σύντομα το γραφείο του πρακτορείου στη Γάζα.

Τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από τις ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ αυτών ήταν και μια έγκυος γυναίκα με την μικρή κόρη της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.