Quantcast
Γιατί συγκαλεί εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο ο Ερντογάν - Ακύρωσε 39 ομιλίες του στην Κωνσταντινούπολη - enikonomia.gr
share

Γιατί συγκαλεί εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο ο Ερντογάν – Ακύρωσε 39 ομιλίες του στην Κωνσταντινούπολη

δημοσιεύτηκε:

Την κρίση που έχει προκύψει με τις ΗΠΑ, λόγω της αγοράς του πυραυλικού συστήματος S-400 από τη Ρωσία, που προκάλεσε και τον αποκλεισμό των Τούρκων πιλότων από την εκπαίδευση στα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35, θα εξετάσει το υπουργικό συμβούλιο της Τουρκίας, που συνέρχεται σήμερα από την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε χθες βράδυ, σύμφωνα με την «Καθημερινή» και τις 39 προεκλογικές του συγκεντρώσεις, που είχαν προγραμματιστεί στην Κωσταντινούπολη, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών για τον δήμο στις 23 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα εξεταστεί επίσης το θέμα με τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η Λευκωσία για τα πληρώματα των σκαφών που λαμβάνουν μέρος στις τουρκικές γεωτρήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» της Κύπρου, η Τουρκία αλλά και τα Κατεχόμενα εξετάζουν να προχωρήσουν σε μέτρα αντίποινα με στόχο να πλήξουν τα κυπριακά συμφέροντα στο ενεργειακό πεδίο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.