Quantcast
Κοροναϊός: Σε κατάσταση συναγερμού η Γουχάν - 17 οι νεκροί από τον ιό - enikonomia.gr
share

Κοροναϊός: Σε κατάσταση συναγερμού η Γουχάν – 17 οι νεκροί από τον ιό

δημοσιεύτηκε:

Η κινεζική πόλη Γουχάν, όπου ξεκίνησε το ξέσπασμα του κοροναϊούκλείνει τα δίκτυα συγκοινωνιών της και συστήνει στους πολίτες να μην φεύγουν από την πόλη, μεταδίδουν σήμερα κρατικά ΜΜΕ.

Τα δρομολόγια σε λεωφορεία, μετρό, φέριμποτ και στα δίκτυα επιβατικών μέσων μεγάλων αποστάσεων θα ανασταλούν από τις 10 το πρωί τοπική ώρα αύριο 23 Ιανουαρίου, ενώ οι σταθμοί του αεροδρομίου και των τρένων θα κλείσουν για τους εξερχόμενους επιβάτες, σημειώνει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να μην φύγουν από την πόλη, παρά μονάχα υπό ειδικές συνθήκες, προσθέτουν κρατικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το κυβερνητικό κλιμάκιο που ασχολείται με τον ιό.

Την ίδια ώρα, η Βρετανία συστήνει στους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια, παρά μόνο αν είναι απαραίτητο, στην πόλη Γουχάν της Κίνας, μετά το ξέσπασμα το νέουκοροναϊού στην πόλη, έγινε σήμερα γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

«Δεδομένων των τελευταίων ιατρικών πληροφοριών, μεταξύ αυτών πληροφοριών σχετικά με μετάδοση (του ιού) από άνθρωπο σε άνθρωπο και των συστάσεων των κινεζικών αρχών, συστήνουμε να πραγματοποιούνται μονάχα τα ταξίδια που είναι απαραίτητα στην Γουχάν» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι θάνατοι από τον άγνωστο μέχρι πρόσφατα κοροναϊό αυξήθηκαν σε 17 σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.