Quantcast
Πετρέλαιο: Σε υψηλό επίπεδο 5 μηνών "σκαρφάλωσαν " οι τιμές - enikonomia.gr
share

Πετρέλαιο: Σε υψηλό επίπεδο 5 μηνών “σκαρφάλωσαν ” οι τιμές

δημοσιεύτηκε:

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 5 μηνών “σκαρφάλωσαν “σήμερα οι τιμές του πετρελαίου λόγω της μείωσης κατά 30% της προσφοράς αργού από το Αμπού Ντάμπι και τα στοιχεία για την κινεζική οικονομία.
Τα συμβόλαια για το μπρεντ τον Νοέμβριο αυξάνονταν στα 46,50 δολάρια το βαρέλι σήμερα το μεσημέρι, σημειώνοντας κέρδη 69 σεντς ή 1,5%. Αντίστοιχα, για το αμερικανικό αργό σημείωναν άνοδο 51 σεντς ή 1,2% στα 43,48 δολάρια. Το μπρεντ αναμένεται να κλείσει τον Αύγουστο με άνοδο για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, ενώ το αμερικανικό αργό είναι σε τροχιά να καταγράψει κέρδη για τέταρτο μήνα, έχοντας φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο πενταμήνου στις 26 Αυγούστου, όταν ο τυφώνας Λόρα έκανε την εμφάνισή του.
Η κρατική εταιρεία πετρελαίου του Αμπού Ντάμπι ανακοίνωσε σήμερα σε πελάτες της ότι θα μειώσει κατά 30% τις παραδόσεις του Οκτωβρίου, πολύ περισσότερο σε σχέση με τη μείωση κατά 5% τον Σεπτέμβριο, καθώς η κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων της ζήτησε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της στο πλαίσιο της πρόσφατης συμφωνίας του ΟΠΕΚ και των συμμάχων του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.