Quantcast
Κυπριακό: Στις 27 Σεπτεμβρίου η τριμερής Γκουτέρες με Αναστασιάδη και Τατάρ - enikonomia.gr
share

Κυπριακό: Στις 27 Σεπτεμβρίου η τριμερής Γκουτέρες με Αναστασιάδη και Τατάρ

δημοσιεύτηκε:

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί το Κυπριακό με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη.
Όπως είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Η συνάντηση με τον γενικό γραμματέα έγινε σε ένα δημιουργικό κλίμα. Έχουμε παραθέσει τις απόψεις, τις θέσεις και πώς θα μπορούσε να επαναρχίσει ένας δημιουργικός διάλογος χωρίς προαπαιτούμενα. Έχω αναπτύξει κάποιες θέσεις και ιδέες και έχουμε συμφωνήσει ότι τα όσα αφορούν το Κυπριακό θα συζητηθούν και κατά το γεύμα που θα έχουμε στις 27 του μηνός με τον κ. Τατάρ. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν, έτσι ώστε να υπάρχει μία νέα προοπτική για την Κύπρο».
Σημειώνεται ότι η συνάντηση αυτή διήρκησε περίπου 20 λεπτά και σε αυτή παρέστησαν και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, Ανδρέας Χατζηχρυσάνθου και το μέλος του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Παντελής Παντελίδης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.