Quantcast
Αύξηση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου - enikonomia.gr
share

Αύξηση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου

δημοσιεύτηκε:

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, βρίσκονται σήμερα κοντά στο υψηλότερο επίπεδο τους κατά την τελευταία διετία, καθώς ο ΟΠΕΚ έχει βελτιώσει την εφαρμογή του προγράμματος μείωσης της παραγωγής, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση, φαίνεται να κινείται και η Ρωσία.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, καταγράφηκαν στα 61,16 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 22 σεντς ή 0,36% από το τελευταίο κλείσιμο. Οι τιμές αυτές προσεγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο τιμών της τελευταίας διετίας, που καταγράφηκε στα 61,41 δολάρια το βαρέλι, κατά την χθεσινή συνεδρίαση. Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent έχουν αυξηθεί κατά 38% από το χαμηλότερο επίπεδο τιμών του 2017, που καταγράφηκε τον Ιούνιο.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 27 σεντς ή 0,5% στα 54,65 δολάρια το βαρέλι και κινούνται κοντά στο υψηλότερο επίπεδο τιμών του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ έχουν αυξηθεί κατά 30% από το χαμηλότερο επίπεδο τιμών για το 2017, που καταγράφηκε τον περασμένο Ιούνιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.