Quantcast
Wall Street: Ο Dow Jones περιόρισε τις απώλειες στο κλείσιμο - enikonomia.gr
share

Wall Street: Ο Dow Jones περιόρισε τις απώλειες στο κλείσιμο

δημοσιεύτηκε:

Η Wall Street σύρθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του Οκτωβρίου, ακολουθώντας το χειρότερο τρίμηνο 4ετίας.

Ο δείκτης Dow Jones υποχώρησε 13 μονάδες ή 0,1% στις 16.272 μονάδες, ενώ είχε ξεκινήσει τη συνεδρίαση με άνοδο και στη συνέχεια έφθασε να χάνει έως και 211 μονάδες. Ο S&P 500 και ο Nasdaq έκλεισαν με άνοδο 0,2%.

Οι μετοχές παρουσίαζαν διακυμάνσεις, αλλά παρέμειναν σε αρνητικό έδαφος στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνεδρίασης, καθώς οι χρηματιστές αναφέρονταν στην αβεβαιότητα σχετικά με τη σημασία των στοιχείων για την απασχόληση, που ανακοινώθηκαν σήμερα, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα αύξησης των αμερικανικών επιτοκίων.

«Υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα, ώστε ο κόσμος θέλει να τηρήσει στάση αναμονής» πριν αγοράσει μετοχές, δήλωσε ο επικεφαλής ανάλυσης της J.P. Morgan Asset Management.

Η επικείμενη περίοδος δημοσίευσης εταιρικών αποτελεσμάτων μπορεί να μην προσφέρει ιδιαίτερη ανακούφιση, δηλώνουν επενδυτές, καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μία επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, ένα ισχυρότερο δολάριο και χαμηλές τιμές πετρελαίου. Οι αναλυτές αναμένουν μία πτώση των κερδών στο τρίτο τρίμηνο για τις εταιρείες του S&P 500.

 

Πηγή: WSJ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.