Quantcast
Wall Street: Έκλεισε με οριακές μεταβολές καθώς εξασθένησε το ράλι του πετρελαίου - enikonomia.gr
share

Wall Street: Έκλεισε με οριακές μεταβολές καθώς εξασθένησε το ράλι του πετρελαίου

δημοσιεύτηκε:

Με οριακές αλλαγές έκλεισε η Wall Street, χάνοντας τα κέρδη που είχε στη διάρκεια της συνεδρίασης, καθώς εξασθένησε το ράλι της αγοράς πετρελαίου και των ενεργειακών μετοχών.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακή άνοδο (0,05%) στις 17.661 μονάδες. Οριακές απώλειες σημείωσε ο S&P 500 (0,02%), ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,2%.

Οι επενδυτές έδειξαν επιφυλακτικοί σε αγορές πιο ριψοκίνδυνων assets κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θέτοντας εν αμφιβόλω τη δυναμική του πρόσφατου ράλι, εν μέσω απαισιόδοξων ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων και υποτονικών στοιχείων για την αμερικανική οικονομία.

Τώρα, οι επενδυτές αναμένουν τα αυριανά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, τα οποία θεωρούνται κομβικής σημασίας για την αξιολόγηση της αμερικανικής οικονομίας.

Οι 8 από τους 10 κλαδικούς δείκτες του S&P 500 υποχώρησαν σήμερα. Οι ενεργειακές μετοχές αυξήθηκαν 0,6%, ενώ μικρά κέρδη είχαν οι μετοχές του κλάδου υγείας.

Η τιμή του αμερικανικού πετρελαίου αυξήθηκε 1,2% στα 44,32 δολάρια το βαρέλι, ενώ στη διάρκεια της ημέρας σημείωνε άνοδο έως και 5% λόγω της μείωσης της παραγωγής στον Καναδά, που αποφασίσθηκε μετά την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που ξέσπασε στη χώρα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.