Quantcast
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις θέσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών - Όλες οι λεπτομέρειες - enikonomia.gr
share

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις θέσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών – Όλες οι λεπτομέρειες

δημοσιεύτηκε:

Ξεκινούν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018- 2019).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, οι οποίες θα γίνονται δεκτές, από την Παρασκευή 13 Απριλίου μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, καλούνται να κάνουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί των κλάδων: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ73, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90, ΠΕ91, ΤΕ01, ΤΕ02, ΔΕ01 και ΔΕ02.

Επίσης, όσον αφορά στο μάθημα της μουσικής, καλούνται εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των κλάδων ΠΕ79.01, ΠΕ79.02 και ΤΕ16. Παράλληλα, για πρόσληψη στα μουσικά σχολεία, καλούνται και εμπειροτέχνες ιδιώτες ΕΜ16.

Ακόμη, αίτηση μπορούν να κάνουν οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) των κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ71 για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας) που ανήκουν σε όλους τους προβλεπόμενους από τις ισχύουσες διατάξεις κλάδους γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στην ΕΑΕ.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην ιστοσελίδα https://opsyd.sch.gr/ .

Επισημαίνεται, ότι στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι ανηρτημένες αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή των χρηστών, τη συμπλήρωση των πεδίων του ηλεκτρονικού Φακέλου των εκπαιδευτικών και της ηλεκτρονικής αίτησης.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και ελέγχου των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών, θα καταρτιστούν από το ΥΠΕΘ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανά κλάδο/ειδικότητα, και θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://e-aitisi.sch.gr.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.