Quantcast
Αυξήσεις σε υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ που διορίσθηκαν τα τελευταία χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Αυξήσεις σε υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ που διορίσθηκαν τα τελευταία χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αυξήσεις σε νέους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών δίνει η Κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Νίκος Ρογκάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Νομοσχέδιο προβλέπει ότι η αύξηση θα δοθεί με τη χορήγηση της προσωπικής διαφοράς, η οποία είχε κοπεί για τους υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί μετά το 2011, ενώ την παίρνουν οι παλαιότεροι υπάλληλοι.

Το υπουργείο αποφάσισε να δώσει μέρος της προσωπικής διαφοράς που κυμαίνεται από 100 έως 200 ευρώ, ανάλογα με τα προσόντα των υπαλλήλων. Η αύξηση δοθεί με την ψηφιση του νόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα προβλέπει τη χορήγηση της προσωπικής διαφοράς και στους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ, της ΑΑΔΕ, της ΕΛΛΣΤΑΤ, του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι οποίοι διορίστηκαν ή μετατάχθηκαν μετά την 1-11-2011.

Η προσωπική διαφορά θα χορηγηθεί για την περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Η ετήσια δαπάνη για την αύξηση αυτή ανέρχεται σε περίπου 9,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.