Quantcast
Σας ενδιαφέρει: Ποιες συντάξεις και ποια επιδόματα θα πληρωθούν έως τη Μεγάλη Πέμπτη - enikonomia.gr
share

Σας ενδιαφέρει: Ποιες συντάξεις και ποια επιδόματα θα πληρωθούν έως τη Μεγάλη Πέμπτη

δημοσιεύτηκε:

Μεγάλη εβδομάδα… πληρωμών η τρέχουσα καθώς τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα. Αρχής γενομένης από τη Μεγάλη Τρίτη οπότε και πληρώνονται οι συντάξεις του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ.


Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου και των υπολοίπων Ταμείων. Την ίδια μέρα οι δικαιούχοι θα δουν στον λογαριασμό τους τα χρήματα για το επίδομα ενοικίου- αφορά σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή έως 31 Μαρτίου και αυτή έχει εγκριθεί, αλλά και το ΚΕΑ Μαρτίου, οι συντάξεις και επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή ποσών του επιδόματος παιδιού για να αντιμετωπιστούν ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.


Στις 25 Απριλίου θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑΕΠ. Επιπλέον, βάσει της εργατικής νομοθεσίας, έως τη Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να λάβουν το δώρο Πάσχα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.