Quantcast
e- ΕΦΚΑ: Πώς θα εκδώσετε τη βεβαίωση επανεγγραφής μη μισθωτών - enikonomia.gr
share

e- ΕΦΚΑ: Πώς θα εκδώσετε τη βεβαίωση επανεγγραφής μη μισθωτών

δημοσιεύτηκε:

Σε λειτουργία τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία με την ονομασία “Βεβαίωση Επανεγγραφής Μη Μισθωτών” θέτει ο e- ΕΦΚΑ στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του προς τους ασφαλισμένους του Οργανισμού, αλλά και της αποφυγής προσέλευσης στις οργανικές του μονάδες.
Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα –Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες, που έχουν διακόψει την ασφάλισή τους ως μη μισθωτοί και πρόκειται να προβούν σε έναρξη εργασιών ατομικής επιχείρησης στην ΑΑΔΕ και να επανεγγραφούν στον e-ΕΦΚΑ ως Μη μισθωτοί.
Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω του δικτυακού τόπου www.efka.gov.gr ή της δικτυακής πύλης gov.gr με τη χρήση των κωδικών Taxisnet. Ειδικότερα, για τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία έχει αναρτηθεί σχετικό link στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr -> Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για ασφαλισμένους -> «Βεβαίωση Επανεγγραφής Μη Μισθωτών». Πριν από την είσοδο στην υπηρεσία και για την ταχύτερη εξυπηρέτηση ο χρήστης πρέπει να διαθέτει τους κωδικούς Taxisnet, τον ΑΜΚΑ και τον/ τους ΚΑΔ, κύριας και δευτερεύουσας δραστηριότητας που προτίθεται να ασκήσει εκ νέου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.