Quantcast
Αποζημίωση για τις ηλεκτρικές συσκευές που χάλασαν λόγω διακοπής ρεύματος - Τι προβλέπεται - enikonomia.gr
share

Αποζημίωση για τις ηλεκτρικές συσκευές που χάλασαν λόγω διακοπής ρεύματος – Τι προβλέπεται

δημοσιεύτηκε:

Μέσα στην ημέρα αναμένονται ενισχύσεις από την επαρχία, για να συμβάλλουν στην αποκατάσταση του δικτύου χαμηλής τάσης, που προκαλεί διακοπές ηλεκτροδότησης σε προάστια των Αθηνών, όπως το Νέο Ηράκλειο και το Μαρούσι. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος του ΔΣ Εργαζομένων, Κ. Μασούρας σχολίασε σχετικά πως «ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να πάρει μόνος του όλο το βάρος της κακοκαιρίας».
Ερωτηθείς σχετικά με της ηλεκτρικές συσκευές που καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος, ενημέρωσε πως υπάρχει φόρμα στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, όπου «κάθε πελάτης θα αποζημιωθεί αν αποδειχθεί ότι καταστράφηκαν συσκευές κατά τη διακοπή του ρεύματος», παρέχοντας τα σχετικά έγγραφα. Αναφορικά με το θέμα των ευθυνών για τα δέντρα, που έχει προκύψει μέσω της κακοκαιρίας και έχει προκαλέσει συγκρούσεις σε πολιτικό και όχι μόνο, επίπεδο, είπε ότι ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ είναι «το κλάδεμα κλαδιών σε απόσταση 1,5 -2 μέτρων από τα καλώδια».
«Κάθε χρόνο κάνουμε επιθεώρηση στο δίκτυο, κάνουν το κλάδεμα εργολάβοι και εμείς μετά επιθεωρούμε», σημείωσε και απάντησε πως όταν ένα δέντρο πρέπει να κοπεί, ο ΔΕΔΔΗΕ «στέλνει γράμμα στο δασαρχείο, ενημερώνουμε το Δήμο και κάνουμε διακοπή του ρεύματος, αν πρέπει να κοπεί το δέντρο».

Δείτε εδώ τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ για τις αποζημιώσεις για καταστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.