Quantcast
Η Samsung προσδοκά ότι το Galaxy S8 θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 60 εκατ. συσκευές - enikonomia.gr
share

Η Samsung προσδοκά ότι το Galaxy S8 θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 60 εκατ. συσκευές

δημοσιεύτηκε:

Τουλάχιστον 60 εκατομμύρια συσκευές Galaxy S8 προσδοκά ότι θα διαθέσει η Samsung στην αγορά περίπου στα τέλη του Απριλίου, με σκοπό να ξεπεράσει τις πωλήσεις του δημοφιλούς της smartphone Galaxy S4 και την αρνητική κριτική που έχει λάβει εξαιτίας του προβλήματος που είχε προκύψει με το Galaxy Note 7.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Investor επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η Samsung έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να της προμηθεύσουν τα εξαρτήματα για την κατασκευή 60 εκατομμυρίων συσκευών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Inquirer, ο στόχος αυτός φαντάζει μεγάλος καθώς προηγούμενες συσκευές της εταιρείας κατάφεραν μικρότερες πωλήσεις, αφού το Galaxy 7 έφτασε τις 48 εκατομμύρια συσκευές, ενώ τα Galaxy S6 και S5 45 τις εκατομμύρια συσκευές το κάθε μοντέλο.

Το Galaxy S8 θα έχει κυρτή οθόνη AMOLED 2K 5,1 ιντσών, θα τρέχει στο λειτουργικό σύστημα της Google Android 7.0 Nougat, ενώ θα ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835.

Όπως επίσης αναφέρει στο δημοσίευμά της η Investor, φήμες θέλουν τη Samsung να αναβάλει την παρουσίαση του καινούριου Galaxy S8 κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας World Mobile Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 27/02 – 02/03, για μια μετέπειτα αποκλειστική παρουσίαση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.