Quantcast
Ένας στους δύο ενήλικες θα χρησιμοποιεί υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής έως το 2021 - enikonomia.gr
share

Ένας στους δύο ενήλικες θα χρησιμοποιεί υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής έως το 2021

δημοσιεύτηκε:

Ένας στους δύο ενήλικες κατοίκους του πλανήτη αναμένεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής έως το 2021 μέσω των «έξυπνων» κινητών τους τηλεφώνων, των tablets και των υπολογιστών, αναφέρεται σε έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία Jupiter Research.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η χρήση υπηρεσιών που σχετίζονται με την τραπεζική λιανική θα αυξάνεται σταδιακά, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαπιστώνουν τα οφέλη των συγκεκριμένων διαδικτυακών υπηρεσιών. Τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν γρήγορες και άμεσες συναλλαγές καθώς και τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία ερευνών εκτιμά ότι το τρέχον έτος θα αποτελέσει σημείο σύγκλισης μεταξύ του χρηματοπιστωτικού τομέα και της τεχνολογίας, αφού αναμένεται οι μεγάλες τράπεζες να προβούν σε εξαγορές ή συγχωνεύσεις μικρών εταιρειών τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Jupiter Research, η τεχνολογία και η ενσωμάτωσή της προς όφελος του καταναλωτή αποτελεί βασική διαφορά για όλους τους τύπους των τραπεζών, ενώ προσθέτουν ότι οι επενδύσεις στην τεχνολογία, από την πλευρά των τραπεζών, έφτασε το 2016 σε επίπεδα ρεκόρ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.