Quantcast
Τεχνόπολη: Η COSMOTE στηρίζει το Athens Science Festival - enikonomia.gr
share

Τεχνόπολη: Η COSMOTE στηρίζει το Athens Science Festival

δημοσιεύτηκε:

Το Athens Science Festival το οποίο έχει βασικούς άξονες την τεχνολογία και την καινοτομία στηρίζει και φέτος η COSMOTE το οποίο διεξάγεται από τις 5 έως τις 10 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, το θέμα του φεστιβάλ είναι «Εξελισσόμαστε με την επιστήμη» ενώ περιλαμβάνει: ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.
Μεταξύ άλλων το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ομίλου ΟΤΕ συμμετέχει με έκθεση επιλεγμένων τηλεπικοινωνιακών συσκευών και θέμα: «Τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις. Από τον Μορσικό τηλέγραφο στο Kόκκινο τηλέφωνο». Το COSMOTE One, το πρωτοποριακό σχήμα που κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα, στηρίζει την ομιλία με θέμα «Τηλεπικοινωνίες, όλα σε ένα και ο θρίαμβος της σύγκλισης», στις 9 Απριλίου. Στην ομιλία θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν αυτήν τη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών και την πρακτική της σύγκλισης των τεχνολογιών, στην καθημερινότητά μας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.