Quantcast
Σε υπηρεσίες πέντε υπουργείων κατανέμονται οι 1.720 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ - enikonomia.gr
share

Σε υπηρεσίες πέντε υπουργείων κατανέμονται οι 1.720 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

δημοσιεύτηκε:

Αίσιο τέλος λαμβάνει η πολύχρονη αναμονή 1.720 επιτυχόντων διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διενεργήθηκε το 1998, καθώς κατανέμονται σε πέντε υπουργεία και σε εποπτευόμενους φορείς τους, με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και που αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Πρόκειται για συμμετέχοντες στον γραπτό διαγωνισμό 8/1997 του ΑΣΕΠ που εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων που κατάρτισε το ΑΣΕΠ, καθώς πέρασαν τη βαθμολογική βάση. Ο δρόμος της επαγγελματικής αποκατάστασής τους άνοιξε τον περασμένο Μάιο με την προκήρυξη 1ΕΓ/2016 του κ. Βερναρδάκη, στην οποία ζητήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημόσιου τομέα.

Έτσι, 434 επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 243 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 1.043 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κατανέμονται σε ισάριθμες οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (υπηρεσίες πρώτης υποδοχής και ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (εισαγγελίες πρωτοδικών, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.