Quantcast
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ στην Αθήνα 19-21 Σεπτεμβρίου - enikonomia.gr
share

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ στην Αθήνα 19-21 Σεπτεμβρίου

δημοσιεύτηκε:

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πράσινης Ενέργειας του Ισραήλ (Green Energy Association of Israel – GEA-IL), με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή και ιδρυτή της οργάνωσης, κ. Eitan Parnass, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 19-21 Σεπτεμβρίου με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας και των επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ Ισραήλ – Ελλάδας στους τομείς των βιώσιμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όπως ανακοινώθηκε, η επίσκεψη αποτελεί πρωτοβουλία της Πρεσβείας του Ισραήλ.

Η Ισραηλινή αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με Έλληνες αξιωματούχους καθώς και με εκπροσώπους οργανώσεων και εταιρειών που ασχολούνται με την πράσινη ενέργεια και την επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα με: τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μιχάλη Βερροιόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Enterprise Greece, κ. Βελισσάριο Δότση, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ), του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΣΗΑΠΕ), της Ένωσης Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και των εταιρειών IBIDEN, Global Sοl, ΜΙΤΟΣ και PIERALISI.

O GEA-IL αποτελεί την κύρια οργάνωση προώθησης της πράσινης ενέργειας στο Ισραήλ, η οποία προάγει την ανανεώσιμη ηλεκτρική παραγωγή και την ενεργειακή αποδοτικότητα στην χώρα. Ο ιδρυτής του συνδέσμου, Eitan Parnass, είναι γνωστός υπέρμαχος των βιώσιμων πηγών ενέργειας στο Ισραήλ και παγκοσμίως. Έχει διατελέσει μέλος διοικητών συμβουλίων πολλών ΜΚΟ που προωθούν τις βιώσιμες πηγές ενέργειας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, τον κ. Parnass θα συνοδεύουν ο Δρ. Ilan Suliman, πρώην Αντιπρόεδρος της Ισραηλινής Αρχής Δημοσίων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (Israeli Public Utilities Authority) και ιδρυτής της εταιρείας “Iscon E&R Ltd,” και ο κ. Moshe Avihay Πρόεδρος της “Energy Efficiency Company.”


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.