Quantcast
Αυγενάκης: Η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο - enikonomia.gr
share

Αυγενάκης: Η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο

δημοσιεύτηκε:

«Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στη ΔΕΘ ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής, το οποίο στηρίζεται στο τρίπτυχο λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, αποτελεσματικότερο κράτος και αυτά έχουν σαφές θετικό κοινωνικό πρόσημο», είπε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές υπογραμμίζοντας ότι «ζητούμε εκλογές επιτακτικά, διότι πιστεύουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο» και προσέθεσε: «Είναι επικίνδυνη για τον τόπο, όχι απλά διότι δεν έχει τη δυνατότητα να βάλει την οικονομία σε μια τροχιά ανάκαμψης, αλλά και διότι υπονομεύει τους ίδιους τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».

Ο κ. Αυγενάκης εκτιμά ότι ο κύκλος της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε και τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας όσο γαντζωμένος είναι στην εξουσία, άλλο τόσο θέλει να δραπετεύσει από αυτή. Αυτό το διπολισμό Τσίπρα πληρώνουμε ως χώρα».

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες δηλώνει ότι η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία αλλά «και τη μέγιστη δυνατή συνεργασία για τη δημιουργία όσο το δυνατό πιο ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας».

Τέλος σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και τη δυναμική της ΝΔ τονίζει «ότι κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι πολίτες έρχονται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη διότι βλέπουν στα μάτια του έναν ευθύ πολιτικό, με πυγμή και όραμα, ο οποίος επιδιώκει να εργαστεί για τους πολλούς και όχι για τις ελίτ».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.