Quantcast
Θεοχάρης: Το χρέος πρέπει να διευθετηθεί ως το συμβολικό «κερασάκι» στην τούρτα - enikonomia.gr
share

Θεοχάρης: Το χρέος πρέπει να διευθετηθεί ως το συμβολικό «κερασάκι» στην τούρτα

δημοσιεύτηκε:

«Το χρέος πρέπει να διευθετηθεί» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Χάρης Θεοχάρης, ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ευθύνης», και πρόσθεσε:

«Κυρίως όμως ως ‘το κερασάκι στην τούρτα’. Δηλαδή, το τελευταίο πράγμα το οποίο θα δοθεί, όταν πια η χώρα μας θα έχει υλοποιήσει ό,τι πρέπει να έχει υλοποιήσει και έχει κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές που επιτρέπουν στις επενδύσεις να γίνουν σε ένα φιλικό περιβάλλον» υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ συζήτησα την περασμένη εβδομάδα που ήμουνα στην Ουάσινγκτον και με στελέχη του ΔΝΤ. Ο φόβος τους γενικότερα είναι ότι τις μεταρρυθμίσεις αυτές, επειδή δεν τις πιστεύουμε, δεν τις θέλουμε ή δεν μπορούμε να τις κάνουμε, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος… Όποτε δεν υπάρχει κάποια πίεση, όποτε δεν υπάρχει κάτι να δώσουν όπως το χρέος, γυρίζουμε πίσω, κάνουμε αναστροφή και τις αναιρούμε, αν έχουν γίνει και κάποια βήματα. Αυτό είναι δηλαδή, η έλλειψη εμπιστοσύνης, το δυσκολότερο ζήτημα να ξεπεράσουμε».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.