Quantcast
EBEA: Εκδήλωση για την προώθηση της εξωστρέφειας - enikonomia.gr
share

EBEA: Εκδήλωση για την προώθηση της εξωστρέφειας

δημοσιεύτηκε:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση με τίτλο «ΕΒΕΑ Export Forum 2016» τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, ώρα 09.30, στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με την ανάπτυξη του Διεθνούς Εμπορίου, την προσέλκυση επενδύσεων και συνεργασιών, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και τους τρόπους προώθησης των ελληνικών προϊόντων σε ξένες αγορές, όπως επιχειρηματικές αποστολές, συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Enterprise Greece, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Καναδά, της Ιταλίας και της Ινδίας.

Στη συνέχεια, θα δοθεί έμφαση στην αγορά του Ισραήλ και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των δυο χωρών, ενώ θα παραστεί εκπρόσωπος από την Ένωση Επιμελητηρίων του Ισραήλ, ο Πρόεδρος του Ελληνοϊσραηλινού Επιμελητηρίου και η Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ στο Τελ Αβίβ.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέων θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ. και με τον εκπρόσωπο από τη χώρα του Ισραήλ, με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό Δελτίο Συμμετοχής έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. 

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ. τηλ. επικοινωνίας: τηλ: 210.33.82.258, 210 33.82.342, e-mail: [email protected], [email protected].


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.