Quantcast
Τσίπρας: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων έχει πληγεί ανυπολόγιστα - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων έχει πληγεί ανυπολόγιστα

δημοσιεύτηκε:

Για πρώτη φορά είναι ορατό το τέλος της ανηφόρας τόνισε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τη σημερινή 43η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείο. Η κυβέρνησή μας ανέλαβε την εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια, σημείωσε ο κ. Τσίπρας. 

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων και της επιτροπείας έχει πληγεί ανυπολόγιστα. Εχει υποβαθμιστεί. Εχουν πληγεί σοβαρά δικαιώματα εργαζομένων, φοιτητών, σπουδαστών, πνευματικών ανθρώπων και επιστημόνων που είτε βρίσκονται στην ανεργία, είτε μεταναστεύουν, είτε αμείβονται με πενιχρούς μισθούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνησή μας ανέλαβε την εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια και να σπάσει αυτό το φαύλο κύκλο της λιτότητας. Της άγριας λιτότητας και υπό μία έννοια ανέλαβε και την εντολή να αποκαταστήσει και την τραυματισμένη Δημοκρατία στον τόπο μας την εποχή των μνημονίων. Και αυτό το προσπάθησε και το προσπαθεί από την πρώτη στιγμή».

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.