Quantcast
Δέσμευση Κουρουμπλή για τους μαθητές που έχουν εγκλωβιστεί στην Κρήτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ - enikonomia.gr
share

Δέσμευση Κουρουμπλή για τους μαθητές που έχουν εγκλωβιστεί στην Κρήτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

δημοσιεύτηκε:

Εγκλωβισμένοι στην Κρήτη λόγω της νέας 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας είναι χιλιάδες μαθητές της Γ’ Λυκείου που αυτές τις ημέρες είχαν βρεθεί στο νησί στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής.

Η ανησυχία των γονιών είναι έκδηλη, καθώς οι μαθητές έχουν ξεμείνει από χρήματα ενώ η παράταση της παραμονή τους στο νησί θα κάνει κακό στην πορεία των μαθημάτων τους.

«Πήγαν στα Χανιά για πενθήμερη , ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν σήμερα το βράδυ στον Πειραιά και η απεργία της ΠΝΟ μας έχει τινάξει τον προγραμματισμό στον αέρα. Τα παιδιά δεν έχουν επιπλέον χρήματα να καλύψουν το κόστος της διαμονής τους στην Κρήτη, είναι μαθητές της Γ’ λυκείου με υποχρεώσεις στο σχολείο και έχουν να δώσουν πανελλήνιες» δήλωσε στο “Ε”, πατέρας μαθητή του 2ου λυκείου Πειραιά. Όπως σημείωσε, τα παιδιά από το Λύκειο Μοσχάτου έπρεπε να επιστρέψουν από χθες το βράδυ στον Πειραιά.

Η Φαίη Μαυραγάνη μετέφερε στον αέρα της εκπομπής τη δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι θα προσπαθήσει να πράξει τα δέοντα και να δοθεί εντός της ημέρας λύση.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.