Quantcast
Τσίπρας: Μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά, χωρίς εκβιασμούς - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά, χωρίς εκβιασμούς

δημοσιεύτηκε:

«Μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά, χωρίς εκβιασμούς και με σεβασμό στην κυριαρχία της χώρας μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας κατά την προσέλευσή του στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας για να διατηρήσουμε τη σταθερότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς όλα τα μέρη, θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη θέση συνθήκες για το μέλλον.

Για το ελληνικό θέμα είναι η ώρα για ένα βήμα μπροστά. Θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς συναδέλφους μου και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά, χωρίς εκβιασμούς και με σεβασμό στην κυριαρχία της χώρας μας.

Πρέπει να διατηρήσουμε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας αλλά την ίδια στιγμή να ξεπεράσουμε τις απειλές. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε την αλληλεγγύη και να πάρουμε γενναίες αποφάσεις προκειμένου να μοιραστούμε το βάρος και την ευθύνη. Συγχρόνως πρέπει να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους όλες οι πλευρές για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να αποφύγουμε τα εμπόδια, βελτιώνοντας τη θέση μας στο μέλλον».


Δείτε το βίντεο:




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.