Quantcast
Δήμος Αθηναίων: Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί - enikonomia.gr
share

Δήμος Αθηναίων: Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

δημοσιεύτηκε:

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες.

Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Επίσης τονίζει ότι ο μηχανισμός του δήμου, είναι σε ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας και συνεργεία του επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Κλειστά πολλά σχολεία στον δήμο Κορυδαλλού

Λόγω της αποψινής χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου, υπήρξε συνεννόηση του δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, και αύριο θα είναι κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο.

Όπως επίσης αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.