Quantcast
Βόζεμπεργκ: Βολικός συνομιλητής του ΔΝΤ και των ακραίων ευρωπαϊκών κύκλων η κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Βόζεμπεργκ: Βολικός συνομιλητής του ΔΝΤ και των ακραίων ευρωπαϊκών κύκλων η κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καταλογίζει αποκλειστικά στην κυβέρνηση την ευθύνη για το μη έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Επιμένοντας στο αίτημα του κόμματός της για πρόωρες εκλογές τονίζει πως «όσο παραμένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, τόσο η χώρα βυθίζεται στο τέλμα και τόσο πιο οδυνηρές είναι οι συνέπειες για κάθε ελληνικό νοικοκυριό».

Χαρακτηρίζει αστείο και κακόπιστη επικοινωνιακή πολιτική να κατηγορεί η κυβέρνηση τη ΝΔ ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ και ακραίων κύκλων στην Ευρώπη.

«Είναι προφανές επομένως ότι ο βολικός συνομιλητής του ΔΝΤ και των “ακραίων ευρωπαϊκών κύκλων”, που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις τους σε βάρος του ελληνικού λαού είναι μόνο αυτή καθεαυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», λέει συγκεκριμένα.

Παράλληλα, η Ελίζα Βόζεμπεργκ διατυπώνει τις εκτιμήσεις και τις θέσεις της για τη θητεία Τραμπ στις ΗΠΑ, για τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις σε χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2017 και για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού/ μεταναστευτικού ζητήματος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.