Quantcast
Βρούτσης στον Realfm 97,8: Τις εκλογές δεν θα τις προκαλέσει η ΝΔ θα τις προκαλέσει η ίδια η κοινωνία - enikonomia.gr
share

Βρούτσης στον Realfm 97,8: Τις εκλογές δεν θα τις προκαλέσει η ΝΔ θα τις προκαλέσει η ίδια η κοινωνία

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στα όσα είπε στον Realfm 97,8 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ.Βρούτσης απαντώντας στην επισήμανση του κ. Μαντά ότι όσοι περιμένουν πολιτικό ατύχημα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην το αναμένουν είπε: «Θα συμφωνήσω ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένη και τοποθετημένη έτσι ώστε να ψηφίσει τα πάντα και όσο τραβήξει η υπόθεση που λέγεται κυβέρνηση. Όμως το ατύχημα δεν θα συμβεί από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Το ατύχημα θα συμβεί μέσα από την κοινωνική αγανάκτηση και οργή που θα είναι τέτοια, όταν θα έρθουν τα καινούργια μέτρα οποιασδήποτε μορφής, που πλέον θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές παραδίδοντας την πολιτική σκυτάλη στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Και πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: «Οι πιέσεις θα είναι τέτοιες στην κοινωνία που θα το αισθάνονται καθημερινά. Υπάρχει ένα περιβάλλον το οποίο είναι εκρηκτικό μείγμα έξω. Δεν αντιδρούν όπως αντιδρούσαν σε εμάς, με προπηλακισμούς εναντίον των βουλευτών και στελεχών της ΝΔ και της τότε κυβέρνησης γιατί δεν το ωθεί η ΝΔ αυτό.

Δεν το καλλιεργεί η ΝΔ. Θυμίζω και λυπάμαι γι’ αυτές τις στιγμές, ως υπουργός και εγώ και άλλα στελέχη της τότε κυβέρνησης, έβλεπαν τη μεθοδευμένη κατεύθυνση που έδιναν μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργούν προπηλακισμούς και αντιδράσεις.

Από το Σύνταγμα με τους ονομαζόμενους αγανακτισμένους που εξαφανίστηκαν, παρ’ ότι πλέον έχουμε πολύ πιο επώδυνα μέτρα και όλα τα ψέματα. Και μετά όλα αυτά ομαλοποιήθηκαν, γιατί; Γιατί το πολιτικό ήθος και ο πολιτικός πολιτισμός της ΝΔ λειτουργούν απαγορευτικά γι’ αυτά τα πράγματα. Είμαστε εναντίον αυτών των αντιλήψεων. Δεν θα είναι κάτι που θα το προκαλέσει η ΝΔ θα το προκαλέσει η ίδια η κοινωνία».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.