Quantcast
Άρχισαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο - enikonomia.gr
share

Άρχισαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο

δημοσιεύτηκε:

Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα που έχουν παραταχθεί αριστερά και δεξιά του δρόμου, στον κόμβο των Πραιτωρίων, ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο μπλόκο των αγροτών του Συλλόγου Αστερουσίων.

«Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης. Με το πλαίσιο αιτημάτων μας δεν ζητάμε πολλά, μα τα αναγκαία για να μπορούμε να ασχολούμαστε με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να ζουν οι οικογένειές μας υποφερτά» τονίζουν οι αγρότες, ενώ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων σημειώνει, ότι «μας κλείνουν το σπίτι, μας βγάζουν από τη γη μας, γι’ αυτό βγαίνουμε στους δρόμους. Θα μείνουμε όσο καιρό το αγροτικό οργανωμένο κίνημα αποφασίσει. Οι αγώνες μας έχουν συνέχεια».

Επίσης οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ηρακλείου, Καζαντζάκη, Αρχανών και η επιτροπή αγώνα αγροτών Αρκαλοχωρίου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να έχει μεγάλη συμμετοχή.

Οι αγρότες παρέμειναν έξω από τα γραφεία της Εφορίας και αφού επέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή της ΔΥΟ, αποχώρησαν αργότερα, χωρίς να εμποδίσουν τις συναλλαγές των φορολογουμένων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.