Quantcast
Παππάς: Η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα - enikonomia.gr
share

Παππάς: Η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα

δημοσιεύτηκε:

Mιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, o Νίκος Παππάς ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα, επισημαίνοντας πως όσοι εύχονται καταστροφή της χώρας θα διαψευσθούν.

«Ο κόφτης θα έχει περιεχόμενο, μόνο στην ελάχιστη πιθανότητα που θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί. Τα οικονομικά δεδομένα αυτήν τη στιγμή καταμαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο. Αν συνυπολογίζει κανείς και τα 600 εκατομμύρια που δόθηκαν στους συνταξιούχους τον Δεκέμβρη είχαμε ένα πλεόνασμα κοντά στο 2%. Άρα, τα στοιχεία από την οικονομία είναι θετικά. Όσοι εύχονται την καταστροφή και ποντάρουν όλο τους το πολιτικό μέλλον στον εκτροχιασμό θα διαψευστούν για ακόμα μία φορά», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα και όχι να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και να λέει ότι η ανεύθυνη, δική μας διαπραγμάτευση κάνει τους ακραίους εταίρους να εγείρουν νέες αξιώσεις».

Στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, στην περίπτωση που δεν «κλειδώσει» η διαπραγμάτευση έως τις 20 Φεβρουαρίου,

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί που θέλουν μία καινούργια συμφωνία με παραπάνω μέτρα να περάσει η άποψή τους. Και βεβαίως δεν θα γίνει και το χατίρι όσων αυτήν τη στιγμή τοποθετούν τον εαυτό τους στο πολιτικό φάσμα ως τους προθύμους των νέων μέτρων. Εννοώ την αξιωματική αντιπολίτευση που παίρνει θέση και λέει “για τα παραπάνω μέτρα μπορεί να αρνείται ο Τσίπρας, αλλά εγώ είμαι εδώ”».

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.